U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

J.N. den Heijer
Bewindvoering & Juridisch Advies

Canadalaan 24
7316 BX Apeldoorn
Telefoon: 06-23139185
E-mail: info@jhbewind.nl

KvK: 63971836

Het kantoor


J.N. den Heijer Bewindvoering & Juridisch advies is een onafhankelijk bewindvoerderskantoor dat in 2015 is opgericht door  Janine den Heijer.

Het kantoor voldoet aan de kwaliteitseisen, zoals die met ingang van 1 april 2014  aan beschermingsbewindvoerderskantoren worden gesteld in het "Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren".


Er is maar 1 bewindvoerder binnen dit kantoor.
Daardoor hebben  cliënten altijd met de zelfde persoon te maken. Dat geldt zowel voor persoonlijk contact als aan de telefoon.


Het kantoor is gevestigd in het centrum van Apeldoorn, van waaruit de cliëntenbezoeken plaats vinden. Het werkgebied is in elk geval de regio Gelderland.


Omdat misverstanden niet zijn uitgesloten, beschikt het kantoor over een kantoorklachtenregeling. De tekst van die regeling kunt u hier downloaden:
 

Kantoorklachtenregeling.pdf

 

Het kantoor heeft een waarnemingsovereenkomst gesloten met Strijveld Bewindvoering uit Amersfoort. Wanneer er sprake is van waarneming door Strijveld, dan worden op deze site de contactgegevens van Strijveld Bewindvoering vermeld, alsmede de periode waarvoor de vervanging geldt.